Aanbod

Ik geef les aan iedereen die op een paardvriendelijke en ontspannen manier wil omgaan met haar paard. Als je beter met je paard wilt leren communiceren en je paard beter wilt leren begrijpen, ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je om op een leukere manier dingen voor elkaar te krijgen, zodat je paard net zoveel plezier beleeft aan de training als jij. Hierdoor wordt je paard enthousiast om met jou aan het werk te gaan, en dat is een waanzinnig gevoel!

Wil jij de best mogelijke relatie met je paard? Wil je de training net zo leuk maken voor je paard als voor jezelf? Ik help jou om samen met je paard te gaan genieten. In mijn lessen werken we aan vertrouwen, plezier en samenwerking. 

Wat je op de grond doet, helpt je verder zodra je in het zadel stapt. Je kan je paard vanaf de grond helpen een beter lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, waardoor alles tijdens het rijden ineens een stuk makkelijker gaat. Dit is fijn voor jou, maar zeker ook voor je paard.

Wil jij…

… je paard helpen ontspannen te zijn bij de bekapper/smid of de dierenarts?

… je paard netjes stil laten staan of rustig mee leren lopen?

… over gras kunnen wandelen zonder touwtrekwedstrijd?

… vanaf een afstandje je paard de trailer in kunnen sturen?

… een paard dat uit zichzelf inparkeert bij het opstapkrukje?

… gevorderde lichamelijke oefeningen (zijgangen, tempowisseling of zelfs piaffe) aanleren zonder druk en dwang?

… een paard dat naar je toe komt galopperen als je hem roept?

Kortom, wil jij een bijzondere band gebaseerd op vriendschap, vertrouwen en plezier? Neem dan contact op om je eerste les te boeken!

Praktisch

Een les van een uur kost € 45,- dit is inclusief reiskosten als de leslocatie binnen 25 km van 3897 LN ligt. Ligt de leslocatie tussen de 25 en de 50 km van mijn postcode dan is de les € 50,- per uur.
De eerste keer dat ik bij je kom doe ik ook een klein intakegesprek om te kijken wat jullie wensen zijn, dat is gratis.

Samen lessen: ik geef les aan maximaal drie mensen tegelijk. Als je met twee mensen lest, kost dit 30 euro per persoon. Bij drie deelnemers zijn de kosten 25 euro per persoon.