Begeleidingstraject instructeurs

Herken je dat, je rijdt terug van een lesklant en vraagt je af, “Heb ik dit nou goed aangepakt?”

Tijdens het lesgeven merk je vast wel eens dat het niet helemaal lukt om aan te sluiten bij je lesklant. Je lesklant ontwikkelt zich minder hard dan jij verwacht had. Komt dit omdat ze jouw informatie niet begrijpen, of is er iets anders aan de hand? 

Droom jij ook van:

  • Meer zelfvertrouwen in je lesgeven
  • Weten waar jij goed in bent als instructeur
  • Leergierige klanten die betrokken zijn bij hun eigen ontwikkeling
  • Klanten die blij worden van de structuur en de begeleiding die jij biedt
  • Dat heerlijke gevoel om helemaal in je element te zijn, omdat je precies kan aansluiten bij wat er nodig is voor die les

Hoe tof is het dan dat ik het volgende voor je heb:

Een begeleidingstraject waarin jij leert om met meer zelfvertrouwen les te geven, dat je weet waar jij goed in bent, zodat je dat kunt gebruiken om je lesklant nog beter op weg te helpen in haar ontwikkeling.

Dan is dit wat je zoekt, een begeleidingstraject voor instructeurs

Pilot aanbieding: 3 keer 3 bijeenkomsten van 45 minuten voor de pilot prijs van €77,-

Dit is de eerste keer dat ik het traject aanbied, dus alleen deze keer is het voor deze prijs. Ik heb plek voor 3 instructeurs die samen met mij deze ontwikkeling aan willen gaan. Geef je nu snel op om je plekje te bemachtigen.

Hoezo kan jij mij daar dan bij helpen Annemiek? Lesgeven is mijn passie, al vanaf mijn 16e geef ik les. Het is gestart met paardrijles geven aan valide en invalide ruiters, een studie aan de lerarenopleiding Dier en Educatie en een studie Orthopedagogiek. Vervolgens terecht gekomen in het beroepsonderwijs, als docent Paard op het MBO. Bijna heel mijn leven geef ik al les, want ik vind dat zo een inspirerend proces, ik ben niet alleen maar bezig met kennisoverdracht, maar ik ben mensen aan het begeleiding in hun ontwikkeling. Doordat ik begonnen ben met lesgeven in een omgeving waar gekeken werd naar mogelijkheden, heb ik mijzelf ontwikkeld als een docent die graag op zoek gaat naar wat er goed gaat. Ik heb Video Interactie Begeleiding gedaan met docenten, dat was natuurlijk heel spannend voor ze om gefilmd te worden, maar als we dan aan de slag gaan met waar ze goed in zijn en dat in kunnen zetten, dan zie je docenten zo enorm groeien en daar word ik heel erg blij van. 

Geloof jij dat ik je kan helpen?

Schrijf je dan snel in. Er zijn 3 plekken beschikbaar voor deze pilot.

Dus wil jij ook meer zelfvertrouwen, je kwaliteiten in kunnen zetten bij het lesgeven en meer enthousiaste en leergierige klanten? Doe dan mee.

Geef je hier op!