Begeleidingstraject drie sessies voor 177,-

 

Herken je dat?

Je rijdt terug van een lesklant en vraagt je af: ‘Heb ik dit nou goed aangepakt?’

Tijdens het lesgeven merk je vast wel eens dat het niet helemaal lukt om aan te sluiten bij je lesklant. Je lesklant ontwikkelt zich minder hard dan jij verwacht had. Komt dit omdat ze jouw informatie niet begrijpen, of is er iets anders aan de hand?

Droom jij ook van:

 • Meer zelfvertrouwen in je lesgeven
 • Weten waar jij goed in bent als instructeur
 • Leergierige klanten die betrokken zijn bij hun eigen ontwikkeling
 • Klanten die blij worden van de structuur en de begeleiding die jij biedt
 • Dat heerlijke gevoel om helemaal in je element te zijn, omdat je precies kan aansluiten bij wat er nodig is voor die les

Hoe tof is het dan dat ik het volgende voor je heb:

Een begeleidingstraject waarin jij leert om met meer zelfvertrouwen les te geven, dat je weet waar jij goed in bent, zodat je dat kunt gebruiken om je lesklant nog beter op weg te helpen in haar ontwikkeling.

Dan is dit wat je zoekt, een begeleidingstraject voor instructeurs

Begeleiding gericht op jouw individuele wensen, drie sessies van 60 minuten voor slechts van €177,-

Pak die kans om je te gaan ontwikkelen met mijn ondersteuning. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en dan weet je meteen wat het jou gaat brengen. Leuk om je te ontmoeten!

Wat zeggen mijn klanten..

Ontzettend bedankt voor de tijd en energie die je in mijn proces hebt gestoken. 
Het was erg fijn begeleiding van je te krijgen. Voordat ik aan het coaching traject begon was ik erg onzeker over mijn vaardigheden als instructeur. 
Ik twijfelde of ik wel wat kon bieden aangezien ik zelf nog zoveel leer en wil onderzoeken. Tijdens het traject leerde ik dat lesgeven altijd een samenwerking is tussen instructeur en leerling waarin je beide leert. 
Je deelt je eigen ‘ongoing process’ en je leerling groeit daarin mee. Tegelijkertijd kunnen leerlingen je uitdagen/ prikkelen om door te leren en te onderzoeken. Niemand verwacht dat je de alwetende bent. 
Dat alleen waren al heel waardevolle inzichten. Maar ik leerde ook wat mijn valkuilen zijn. Welke stijl van lesgeven bij past. Wat ik kan doen als ik het antwoord niet direct weet. 
Dit heeft me veel praktische handvatten gegeven die me helpen bij het lesgeven maar ook andere vormen van kennisoverdracht in andere vakgebieden. Ik kan iedereen die lesgeeft aanbevelen een traject met jou (Annemiek) te doorlopen. 
Je gaat jezelf beter begrijpen en word je meer bewust van de technieken die je inzet. 

Wat krijg je?

 • Individuele begeleiding via Zoom (3 x 60 minuten)

  In deze sessies breng je jouw vragen in en bespreken we waar jij tegenaan loopt. Ik bewaak het totale proces en zorg dat er in de sessies een doorlopende lijn zit. Zodat jij aan het eind van het traject een flinke stap hebt genomen in het uitbouwen van je didactische vaardigheden.

 • Tussentijds vragen stellen via mail

  Een les gehad die toch niet zo lekker liep? Twijfels of je een werkvorm wel optimaal hebt ingezet? Toch niet zo’n fijn gevoel over hoe het met die ene lesklant liep? Stuur me een mailtje en ik denk graag even met je mee. Ook als je in je lesvoorbereiding merkt dat je inspiratie mist, sta ik je bij.

 • Video Interactie Begeleiding: samen analyseren we jouw ingestuurde video
  VIB (Video Interactie Begeleiding) is een waardevolle tool uit het onderwijs en de hulpverlening. VIB wordt veel ingezet om docenten-in-opleiding te ondersteunen. Ik ben gekwalificeerd Video Interactie Begeleider en kan deze techniek dus zeer efficiënt inzetten. Je krijgt direct ook meer inzicht in hoe je zelf video-analyse kunt inzetten in het werken met je eigen lesklanten.
 • Op maat gemaakt: Helemaal aangepast aan jouw situatie en mogelijkheden.  

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je interesse in dit waardevolle traject? Boek dan een kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik je wat meer over het traject en stel ik je ook alvast wat vragen over jouw lessen. Samen kijken we of het begeleidingstraject voor jou op dit moment de juiste keuze is. Tijdens dit gesprek ontvang je ook alvast minimaal één waardevol inzicht wat direct jouw lessen beter gaat maken!

Ben je enthousiast? Dan gaan we samen van start. We spreken in overleg de datum en tijd van onze eerste sessie af. Aan het eind van die sessie bekijken we hoeveel tijd er tussen deze en de volgende afspraak in mag zitten. Na onze derde afspraak is er altijd de mogelijkheid om te verlengen, daarover vertel ik je graag meer tijdens het derde gesprek.

De sessies vinden plaats via Zoom. Van tevoren ontvang je van mij de link voor het gesprek, en op het afgesproken tijdstip gaan we samen aan de slag. Tussentijds mag je me altijd mailen met jouw vragen, twijfels, bedenkingen en opmerkingen. De factuur ontvang je na de eerste afspraak. Je kunt deze kosten vaak aftrekken van de belasting als bijscholing. Overleg hiervoor even met je boekhouder.


Doe mee met dit toffe traject voor 177,-!

 

Laat mij je helpen!

Schrijf je snel in. Dus wil jij ook meer zelfvertrouwen, je kwaliteiten in kunnen zetten bij het lesgeven en meer enthousiaste en leergierige klanten? En profiteren van deze voordelige prijs? Geef je dan hier op:

8 + 4 =