Download hier het e-boek

Wat leuk dat je interesse hebt in het verbeteren van je lesgeven. Dit e-boek gaat je helpen om in de verschillende fasen van je les te zorgen voor meer leer effect. Hoe fijn is het namelijk dat wat jij aan het vertellen bent in je les ook echt binnen komt bij je lesklant.

Nieuwsgierig? Vul je gegevens in en dan ontvang je mijn e-boek.

Vul je gegevens in om het e-boek te ontvangen

* indicates required


Ik geef toestemming om mail te ontvangen van Kavika – Begeleiding mens en paard
(geen zorgen hoor, je krijgt er niet heel veel)


Je kan je ten allen tijden uitschrijven voor de nieuwsbrieven.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Na het lezen van mijn e-boek vind je het misschien wel interessant om je nog meer te verdiepen in het verbeteren van je lesgeven. Dan is het begeleidingstraject een hele fijne manier om aan de slag te gaan, helemaal toegespitst op jouw manier van lesgeven. Geen standaard begeleiding, maar toegepast op jouw stijl en jouw ontwikkelingsvraag. Klik op ‘meer info’

Wat zeggen mijn klanten..

Ik heb bij Annemiek het begeleidingstraject voor instructeurs gevolgd. Het was voor mij erg fijn dit traject te volgen, om zo feedback te krijgen op mijn stijl als lesgever. Ik heb nu beter inzicht in hoe ik mijn lessen kan voorbereiden en geleerd hoe ik mijn klanten kan coachen met het stellen van vragen. Dankjewel Annemiek voor het delen van je kennis, support en het mee’lopen’ langs mijn lessen! Ik kan dit traject zeker aanraden aan instructeurs die zich didactisch verder willen ontwikkelen.